Waarom actum

Technisch talent
gezocht

Vacatures

Kiezen voor Actum is kiezen voor

werkzekerheid

Aan de slag
in eigen regio

Groeiend en stabiel
bedrijf

Werken in
teamverband

Uitdagende functie met
verantwoordelijkheid

Persoonlijk
loonpakket

Flexibiliteit naar verlof
en werkregime

Veiligheid

On the job, gaat de Actummer steeds veilig aan de slag. Hij/zij draagt de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen en heeft oog voor de collectieve bescherming.

Teamspirit

De Actummer werkt graag in team en houdt dan ook met plezier dagelijks rekening met collega’s.

Vakmanschap

De Actummer weet waar hij mee bezig is en geeft iedere dag opnieuw het beste van zichzelf. Kennis en kunde staan op nummer 1.

Passie

Op het einde van de dag kijkt de Actummer graag terug op zijn geleverde prestaties. Een afgewerkt project is telkens een moment van fierheid.

Mascotte
Respect

Voor collega’s, voor klanten, voor de uitdagende projecten, voor materiaal, voor de omgeving, … Respect wordt door iedere Actummer hoog in het vaandel gedragen.

Lasser
Dennis klein removebg preview

"Bij Actum kan ik lassen wat ik heel graag doe. Daarnaast krijg ik van Actum de kans om door te groeien. Ze laten mij namelijk samenwerken met professionals waarvan ik enorm veel kan bij leren."

Denis, 1 jaar bij Actum
Lasser
Brecht

"Wat ik waardeer bij Actum is de veelzijdigheid in het werk. Ook de flexibiliteit en uitdaging die ze mij aanbieden zijn een pluspunt. Wat ik ook nog enorm waardeer is de mogelijkheid tot opleidingen en de vlotte communicatie tussen het hoofdbureau en mezelf.”

Brecht, 6 jaar bij Actum
Lasser
Joyce

"Ik werk ondertussen al 5 jaar bij Actum. Ik kom iedere dag met heel veel goesting naar het werk. Dit is te wijten aan de leuke sfeer en de goede band die ik met mijn collega’s heb. Ook mijn werk zelf doe ik heel graag! Binnen Actum heb ik al verschillende kansen gekregen om verder te groeien. Met bijna geen ervaring ben ik hier aan de slag gegaan, door het vertrouwen in mij heb ik me volledig kunnen ontplooien. Ik ben een trotse Actummer!"

Joyce, 5 jaar bij Actum
Onthaal & head admin