dsc_6773

Storingstechnieker

Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij onze klanten.  Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen plc-sturingen… Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en ook het preventief onderhoud behoort tot jouw takenpakket.

Profiel

  • Je beschikt minstens over een technisch A2- diploma en een goede kennis van elektriciteit/ elektronica, mechanica (inclusief hydraulica/ pneumatica) en PLC of een A1-diploma. Je bent goed vertrouwd met Siemens S7. Een eerste ervaring als technieker vormt een pluspunt
  • Je kan overweg met elektrische schema’s
  • Je bent in staat om via constructief overleg met de collega’s of de klant oplossingen te formuleren
  • Je kan omgaan met stressvolle situaties

Aanbod

Een uitdagende functie met verantwoordelijkheid binnen een groeiend en stabiel bedrijf. Je kan rekenen op een aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen in lijn met je professionele ervaring.  Je werkt steeds op verplaatsing bij onze klanten, je hoeft dus niet dagelijks naar onze hoofdzetel te komen.